Kernwoorden:
SOCIAL CONNECTING _ DIGITAAL FACILITEREN _ VANUIT UW én ONS KOT!

Ben je op zoek naar iets interessant én leuk om jouw thuiswerkend team mee te verrassen?

Een teambuilding, jaarlijks personeelsfeest, personeelsuitstap in de zomermaanden, een gezellige afterwork… dit alles is nu niet mogelijk.  Psychologen waarschuwen ons voor het gebrek aan verbinding met elkaar, en net dat overkomt ons nu, ... of toch niet…

Iedere teamverantwoordelijke die op een originele manier zijn/haar team -dat nu noodgedwongen van thuis uit werkt- wil belonen kan bij ons terecht.  Bedoeld voor alle teams die nu, met elkaar, voor elkaar én anderen maar vooral noodgedwongen vanop veilige afstand van elkaar, aan de slag zijn!

Voor hen is er nu het aanbod om gedurende ±3u met elkaar te connecteren, begeleid door 2 coaches die zichzelf verbindend expert mogen noemen.  Wim Rombaut en Sven Van wettere begeleiden jouw team vanop een digitaal platform zodat ze hernieuwd kennis met elkaar kunnen maken via interessante vragen, ludieke opdrachten en spraakmakende interventies, alles vanop afstand.  Iedereen thuis, vanuit zijn of haar kot, en toch verbonden met elkaar!  Dit verbindend concept is opgebouwd rond het PACE model, zijnde Presteren/Pauzeren op een Authentieke, Constructieve en Enthousiaste manier.

  • Authentiek focust op de medewerker: “wat kan/wil jij vertellen over jezelf aan collega's, mogelijks iets wat de anderen zal verbazen?”, “wat heb jij nodig om nu goed te functioneren?”, “wat doet deze situatie met jou?”, … 'social connecting' in actie!
  • Constructief is te begrijpen als: “hoe ga je op een constructieve manier om met deze situatie?”, “wat doe je al goed en wat kan er beter?”, gevolgd door tips en tricks
  • Enthousiast als kers op de taart: “waar kijk jij nu naar uit?”, “wat zorgt voor een geluksgevoel?", kortom we beluisteren elkaars dromen.

We leveren kwaliteitsvol maatwerk en door ons bijzonder goed voor te bereiden garanderen we dat, na deze korte en krachtige teambuilding, jouw thuiswerkende medewerkers met hernieuwde energie, én met een bredere kijk op elkaars functioneren, opnieuw enthousiast aan de slag gaan!
Dit is jouw uniek cadeau aan hen!

Interesse in dit nieuwe concept?  Je kan je kenbaar maken via ‘Stel je vraag’.