Je staat er misschien niet meteen bij stil maar iedere actie die je onderneemt heeft invloed, soms amper merkbaar en beperkt, soms bepalend voor jezelf en je omgeving. En af en toe is er een “life-changing event”.

Het verhaal over de impact van het uitzetten van een wolvenroedel in het Yellowstone National Park illustreert dit op een krachtige, duidelijke manier. De wolven veranderen een volledig ecosysteem en zelfs de loop van rivieren. Gewoon door er te zijn, door wolf te zijn.
Laat je inspireren door dit wonderbaarlijk verhaal van interactie en bekijk de video en bedenk daarbij welke wolf jijzelf bent voor jouw omgeving.

De subtiele link tussen ‘Story_Of_The_Wolf’ en de wolvenroedel in Yellowstone National Park - USA

De wolven hebben – zonder zich daar bewust van te zijn – een enorme impact op de omgeving die hen omringt. Dat heb je daarnet kunnen merken in het filmpje. Verander wolven door bv. bijen, vogels of planten en je krijgt gelijkaardig effect. Een wereld in of uit balans. Tijdelijk, want ik heb me laten vertellen dat de natuur zichzelf herstelt. En ik ben geen natuurkundige en toch geloof ik het ergens wel. Is wachten tot de natuur ingrijpt een optie? Ja, al wil ikzelf liever niet wachten op rampspoed en nadien hopen op herstel. Waar ik kan ingrijpen steek ik de handen uit de mouwen en bouw ik liever zelf aan een wereld waar we allen beter van worden. Ik noem het de Story_Of_The_Wolf benadering, kiezen om zelf je verhaal te schrijven, kiezen voor je eigen keuze. Verbinden met jezelf om vandaaruit verbinding met de andere te maken. Weten wat je wil, kiezen voor wat je wil, écht gaan en staan voor wat je wil!

Story_Of_The_Wolf helpt je bij het bepalen en bereiken van je doel. Voor jezelf, je onderneming, voor wie en wat je lief is.